Jeugd Sportfonds ontvangt €12.000,- van RT21 Breda

IMG_4104

Breda – Vandaag reikten Luc Kroon en Diederik Frank van de Ronde Tafel 21 aan Hans de Jongh, Isabelle Wetzels en Pim de Jager, bestuurders en stichting coördinator van Jeugdsportfonds Breda, een cheque uit ter waarde van €12.000,-. Dit bedrag wist de Ronde tafel op te halen door het Breda Lacht Benefietgala afgelopen maand.

Hans de Jongh vertelt dat deelnemen aan sportactiviteiten leuk is, het zorgt voor sociale contacten en het is goed voor lichaam en geest. Het Jeugdsportfonds Breda creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. We betalen de contributie en benodigde sportattributen zodat ze samen met vriendjes en vriendinnetjes worden ingesloten in de sportgemeenschap en niet aan de zijlijn blijven staan. “Als fonds zijn we erg blij met deze bijdragen vanuit de Ronde Tafel”, vult Isabelle aan. Met deze bijdrage kunnen we 48 kinderen een jaar lang laten sporten.

Ook Luc Kroon en Diederik Frank van de Ronde Tafel 21, zijn erg trots op het resultaat. “De Ronde Tafel is een vereniging waar de onderlinge vriendschap hoog in het vaandel staat, maar daarnaast zetten we onze expertise en energie in voor het geode doel. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan de Bredase samenleving. Ook dit jaar hebben we weer gekozen voor doelen die gericht zijn op kinderen en familie. Het Jeugd Sportfonds Breda past daar heel goed in. Wij vinden ook dat alle kinderen in Breda moeten kunnen sporten” aldus Diederik Frank.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.