Safegroup ontvangt 4.500 Euro in donaties van Ronde Tafel 21 Breda

DSC01410

Breda – Afgelopen donderdag reikten Martin Woltermann en Diederik Frank van de Ronde Tafel 21 aan Ernie van Dooren, bestuurder van Safegroup, een cheque uit ter waarde van 4.500 Euro. Dit bedrag wist de Ronde tafel op te halen door het Breda Lacht Benefietgala dat eerder dit jaar plaatsvond.

Ernie van Dooren: “We zijn erg blij met dit mooie bedrag. Safegroup geeft vrouwen en kinderen, die slachtoffer zijn van huiselijk geweld, voor langere tijd een veilige woonomgeving en intensieve begeleiding. De donatie van de Ronde Tafel zullen we gebruiken voor het aanschaffen van fietsen zodat de vrouwen met vrijwilligers dagelijkse zaken weer kunnen leren regelen zoals naar de bank gaan. Ook willen we een deel gebruiken voor een workshop EHBO bij kinderen“.

Ook Martin Woltermann en Diederik Frank van de Ronde Tafel 21, zijn erg trots op het resultaat. “Met verschillende fundraising-activiteiten worden gelden opgehaald welke wij op een goede manier proberen in te zetten. De Goede Doelen die wij steunen dienen aan de volgende criteria te voldoen: focus op gezinnen of kinderen, lokaal gebonden en onze bijdrage moet een substantiële bijdrage kunnen hebben. Met deze bijdrage bieden wij de vrouwen en kinderen die hulp krijgen van Safegroup een stapje in de richting tot meer zelfstandigheid”.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.