Recordopbrengst!

Volledig in lijn met de geldende richtlijnen en regels omtrent het coronavirus heeft Zondag 6 december jl. de jaarlijkse kerstbomen verkoop plaatsgevonden. Om 08.30 uur stonden de eerste kopers, het koude weer trotserend, in de rij om de mooiste bomen en bollen van Breda uit te zoeken. Dankzij de kopers en de vele sponsoren kan met trots worden gemeld dat de totale opbrengst van de dag is uitgekomen op €9300,-.  Een niet eerder vertoonde opbrengst, waarbij Breda zich weer van haar beste kant laat zien in deze uitdagende tijden!

De opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderen van ‘Het Kasteel’ https://www.sohetkasteel.nl/. Het Kasteel is een Bredase school voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar. Ieder jaar nemen wij ongeveer 75 leerlingen mee voor een compleet verzorgde schooldag naar de Beekse Bergen. Een mooie en waardevolle dag om bij te zijn met veel dankbaarheid als gevolg. 

Namens Ronde Tafel 21 Breda danken wij Van Oers Accountancy & Advies voor het vertrouwen en het beschikbaar stellen van de parkeerplaats.

Een speciale dank gaat uit naar onze sponsoren met in het bijzonder KIN Makelaars voor het beschikbaar stellen van de bomen.

Breda bedankt! Tot volgend jaar!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.