Kerstbomenverkoop resulteert in €4.900,- voor het goede doel Het Kasteel

Zaterdag 7 december jl. heeft de jaarlijkse kerstbomen verkoop weer plaatsgevonden. Om 08.30 uur stonden de eerste kopers, het koude weer trotserend, in de rij om de mooiste bomen van Breda uit te zoeken. Onder het genot van warme snert uit een heuse koek-en-zopie foodtruck werden jan-en-alleman verleid tot de aanschaf van één (of meer) van de 130 prachtige Nordmann’s. Dankzij de kopers en de vele donateurs via ‘Kluitfunding’ (crowdfunding voor het goede doel), kan met trots worden gemeld dat de totale opbrengst van de dag is uitgekomen op €4.900,-. 

De opbrengst komt geheel ten goede aan de kinderen van ‘Het Kasteel’ https://www.sohetkasteel.nl/. Het Kasteel is een Bredase school voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van vier tot twintig jaar. Ieder jaar nemen wij ongeveer 75 leerlingen mee voor een compleet verzorgde schooldag naar de Beekse Bergen. Een mooi dag om bij te zijn met veel dankbaarheid als gevolg. 

Namens Ronde Tafel 21 Breda danken wij Van Oers Accountancy & Advies voor het beschikbaar stellen van de parkeerplaats. Tot volgend jaar!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.