Opbrengst Kerstbomenverkoop en Kluitfunding

Zaterdag 8 December was het weer tijd voor de jaarlijkse kerstbomenverkoop. Om 08.30 stonden de eerste kopers, het slechte weer trotserend, al in de rij om de mooiste bomen van Breda uit te zoeken. Met trots kunnen wij dan ook melden dat alle 125 bomen net na de lunch al verkocht waren.

Nieuw dit jaar was de kluitfunding, een crowdfunding om de kosten van de inkoop te dekken. We hebben vele leuke reacties hierop gekregen en vele donaties mogen ontvangen.

Met gepaste trots kunnen we meedelen dat de totale opbrengst voor SO het Kasteel vanuit de verkoop en de kluitfunding is geworden: 5.770 euro

Speciale dank gaat uit naar RED Lecithin uit Breda voor hun enorme gulle gift. Daarnaast danken wij Van Oers Accountancy en Advies voor het beschikbaar stellen van de locatie aan de Ginnekenweg en natuurlijk u: mede door uw bijdrage is het bovenstaande mogelijk gemaakt.

Namens Ronde Tafel 21 en de kinderen van SO het Kasteel willen wij u danken voor het mogelijk maken van een zeer gezellige en succesvolle dag en wensen wij u veel plezier met de aangeschafte kerstbomen.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.