Safegroup ontvangt € 5.000 dankzij Breda Lacht

Uit de opbrengsten van het gala Breda Lacht hebben wij vandaag 5.000 euro geschonken aan Safegroup. Met deze bijdrage stellen wij hen in staat om activiteiten voor kinderen en moeders te organiseren en om spullen aan te schaffen zodat de kinderen wat vermaak hebben tijdens hun verblijf.

Over Safegroup: Safegroup is onderdeel van Juzt en helpt gezinnen in de regio West-Brabant en Zuid-Holland-Zuid die met huiselijk geweld te maken hebben. Bij voorkeur bieden we hulp aan huis, waarbij de veiligheid gewaarborgd moet zijn. Safe staat voor ‘Stop Abuse for Everyone’. Door gerichte begeleiding krijgen slachtoffers van huiselijk geweld en/of seksueel misbruik weer grip op hun leven.

Wanneer hulp aan huis niet voldoende is biedt Safegroup ook vierentwintig uur, zeven dagen per week, een veilig onderkomen aan vrouwen met hun kinderen, die in een acute noodsituatie van huiselijk geweld tijdelijk opgevangen moeten worden.

Safegroup, is sinds 1 januari 2016 een aparte sector binnen Juzt en bestaat uit twee regio’s: de locatie Valkenhorst voor de regio West-Brabant en de locatie Dordrecht voor de regio Zuid-Holland Zuid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.